Test Sezoens / Shakedown

Op donderdag 12 mei 2022 is er – na een succesvolle eerste keer in 2021 – opnieuw een officiële test-KP voor de Sezoensrally. Deelnemers kunnen dit testparcours vrijblijvend verkennen van 12u00 tot 13u00. Daarna worden de wegen afgesloten. Vanaf 14u00 kunnen de wagens van Rally 2 / RGT / op uitnodiging de test rijden. Vanaf 16u00 zijn alle deelnemers ingeschreven voor de test welkom.

Deze afgesloten proef die stukken van KP Beek bevat is representatief voor de Sezoensrally en dus ideaal om de wagen perfect af te stellen voor de wedstrijd. Bekijk hier de onboard video van de test. De service aan de auto’s tijdens de test-KP zal gebeuren op Industriezone Kanaal Noord (Bree industrie). De service is vrij toegankelijk en de test duurt tot 18u00.

Wie alleen de test-KP wil kijken, betaalt 10 euro inkom. Ga je op zaterdag ook naar de rally? Dan neem je beter een all-in comboticket van 30 euro. Dan heb je toegang tot de shakedown, toegang tot alle KP’s op zaterdag én de rallyprogrammakrant erbij.