Pers

Persverantwoordelijke

Hugo Van Opstal fungeert al jaren als persverantwoordelijke voor de Sezoensrally.
Hij zal aanwezig zijn op de persvoorstelling ’s maandags vòòr de rally en vanzelfsprekend ook tijdens het rallyweekend. Persinstanties die de Sezoensrally wensen te volgen, bezorgen best vooraf het accreditatieformulier aan de persverantwoordelijke:

Speaker

De bekendste rallystem van de lage landen staat al jaren op het podium van de Sezoensrally. Jean-Paul Klinkers presenteert al sinds jaar en dag op het Kerkplein van Bocholt. Ook dit jaar zal hij u bij weer en wind te woord staan.

Rallyradio

FM Goud – 99.3 FM – 107.9 FM – www.fmgoud.be

Met bijna 55.000 regelmatige luisteraars is FM Goud sinds 2004 uitgegroeid tot de best beluisterde regionale radiozender van Limburg en een begrip in Noord-Limburg.

Voor het derdejaar op rij zal FM Goud ook nu weer de Rally Radio uitzendingen voor de Sezoensrally verzorgen. Ze zijn dit jaar exclusief te beluisteren via de livestream en de app. Stem daarom af op www.sezoensrally.be, www.fmgoud.be of de app van FM Goud. De finale van deze BK manche is ook te volgen via de frequenties 99.3 FM of 107.9 FM.

Met een mobiele radiostudio ter plaatse verzorgt FM Goud op de wedstrijddag zelf de muziek, de live tussenstanden, live interviews, randanimatie en het overige nieuws uit Limburg. Een must voor de rallyliefhebber die op deze manier de Sezoensrally van dichtbij kan volgen! Sporza-rallyreporter Gilbert Vannutte coördineert het geheel in de studio en rekent op Kristof Klinkers en Reginald Delmarche om, vanop iedere klassementsproef, voor resultaten en analyses te zorgen, heet van de rallynaald…!

Stem dus af op FM Goud op zaterdag 16 oktober!