Is dit de (aller)laatste Sezoensrally?

Dat ligt voor een groot gedeelte aan de toeschouwers. Om uit alle kosten te geraken, zijn de inkomsten uit de ticketverkoop een bepalende factor in het budget van de Sezoensrally. Een échte rallyliefhebber beseft dat en koopt altijd een inkomticket en meestal ook nog een rallyprogrammakrant. Wil je gratis naar de rally kijken en overal zo binnenglippen? Sorry maar dan ben je geen échte rallyfan…     

De jaarlijks terugkerende geruchten dat het wel eens de laatste Sezoensrally zou zijn, kan je dus best verhelpen door een ticket te kopen.                  Iets wat veel toeschouwers al jaren trouw doen en waar we hen ook dankbaar voor zijn. 

In 2022 zal de toegang voor alle KP’s op zaterdag 25 euro kosten. Als je alleen naar de test op donderdag wil kijken, kost dat 10 euro per persoon. In tegenstelling tot vorig jaar zal er dit jaar bij de shakedown wel op toegang gecontroleerd worden. Bij de inkomposten kan je enkel toegang tot de testrit kopen (10 euro). Wil je donderdag je e-ticket ruilen of een all-in combo ticket (shakedown, programmakrant, zaterdagticket) kopen? Dat kan aan de kerk van ‘t Hasselt (N73 Hasseltkiezel Bree) op donderdag van 13u00 tot 17u00.

Voor de échte rallyliefhebbers die alles willen meemaken van donderdag tot en met zaterdag voorzien we dus een combi-all-in-ticket van 30 euro. Daarmee bespaar je 10 euro en heb je toegang tot de test (donderdag van 14u00 tot 18u00), toegang tot alle KP’s (zaterdag) én een rallyprogrammakrant (5 euro) erbovenop.

Prijzen
– inkom rally zaterdag (apart)  = 25 euro
– inkom test donderdag (shakedown apart) = 10 euro
– rallyprogrammakrant = 5 euro
– combo all-in (shakedown, rally en programmakrant samen)  = 30 euro

Voorverkoop online en in de rallyvillage
Zoals andere jaren kan je vooraf online je tickets bestellen via www.sezoensrally.be. In de rallyvillage is ook een inkomunit voorzien. Die is open op vrijdag vanaf 12u00 en op zaterdag vanaf 6u00.  

Voorverkoop donderdag nabij shakedown
De inkomposten van de shakedown verkopen enkel toegang voor de shakedown (10 euro). Maar aan de kerk van ‘t Hasselt (N73 Hasseltkiezel) kan je donderdagnamiddag vanaf 13u00 ook terecht voor de aankoop van all-in combo tickets.   

Voorverkoop én korting bij Bruno’s

Helemaal nieuw is de samenwerking met drie tankstations van Bruno’s in Bocholt (Kaulillerweg 161), Bree (Meeuwerkiezel 116) en Peer (Baan naar Bree 138). Daar kan je op donderdag vanaf 8u00 terecht voor het omruilen van het e-ticket maar ook voor de aankoop van tickets (shakedown en/of rallydag) en de programmakrant. Bovendien is je zaterdagticket ook nog goed voor een leuke korting bij een online bestelling in hun Foodcorner. 

Win een weekendje CenterParcs !

Ieder zaterdagticket bevat een unieke code waarmee je kan deelnemen aan een CenterParcs wedstrijd. Zo kan je bezoek aan de Sezoensrally nog een gratis weekend Erperheide opleveren. Zeker meedoen dus !

Deel dit verhaal

Facebook
WhatsApp
Email
Twitter