NL
FR
EN

Timing - Parcours

Ook in 2014 houdt de Sezoensrally vast aan het principe van 3 x 4 klassementsproeven voor de deelnemers aan de nationale BRC wedstrijd. In het Rally Criterium rijden de deelnemers opnieuw 8 KP’s. In tegenstelling tot andere jaren sluiten ze vanaf KP 3 aan bij de nationale deelnemers en stopt hun wedstrijd na KP 10.

Het parcours behoudt zijn klassiekers zoals KP Goolder en de in 2012 vernieuwde KP Gerdingen waarbij de brug op de vierbaansweg tussen Bocholt en Bree weer het spektakelpunt bij uitstek wordt. In de stad Bree zal de Sezoensrally niet onopgemerkt voorbij gaan want in iedere ronde passeren de wagens terug over het gezellige Vrijthof. Verder staan ook KP Veldhoven en KP Beek Bree opnieuw op het programma.

Tickets

Bestel hier uw tickets voor de Sezoensrally 2014.
Tickets beschikbaar vanaf 24 maart 2014.
BELANGRIJK: Uw E-ticket / Mobiel Ticket dient ingeruild te worden voor een dagticket in het rally centrum op het kerkplein te Bocholt.
Spectatorticket: 20€
KP-ticket: 5€
Rallyguide: 5€

Op de dag zelf kan je terecht op onderstaande locaties voor uw tickets en de Official Rally Guide.

Rally Centrum
Kerkplein
3950 Bocholt

Q8 Renault Deckers
Fabriekstraat 115
3950 Kaulille

resultaten 2014

Tijden beschikbaar vanaf zaterdag 17 mei 2014.

VIP-PAKKET

Dit jaar pakt Racing Team Moustache uit met een unieke rally-ervaring! Als VIP kan jij de Sezoensrally op een onvergetelijke manier meemaken. Je krijgt op 17 mei een mix voorgeschoteld van heerlijke versnaperingen, bubbels, rally, spektakel en een afsluitende, gastronomische barbecue! De prijs voor dit alles bedraagt 150 € All-in/PP.

Voor meer info: raf.vossen@sezoensrally.be
HOOFDSPONSORS
CO-SPONSORS

VZW RACING TEAM MOUSTACHE
Schoolstraat 3B
B-3950 BOCHOLT
info@sezoensrally.be

HOME TOESCHOUWERS DEELNEMERS MEDIA INFO
© VZW Racing Team Moustache