NL
FR

VIP-PAKKET

Dit jaar pakt Racing Team Moustache uit met een unieke rally-ervaring! Als VIP kan jij de Sezoensrally op een onvergetelijke manier meemaken. Je krijgt op 16 mei een mix voorgeschoteld van heerlijke versnaperingen, bubbels, rally, spektakel en een afsluitende, gastronomische buffet! De prijs voor dit alles bedraagt 150 € All-in/PP.

Voor meer info: raf.vossen@sezoensrally.be

Timing - Parcours

Na verschillende jaren 3 x 4 KP’s te rijden, staan er voor de Sezoensrally 2015 3 x 5 KP’s op het programma voor de nationale BRC wedstrijd. In het Rally Criterium rijden de deelnemers vanaf KP 4 tot en met KP 13, dus 10 KP’s in plaats van 8 de voorgaande jaren. KP Beek-Bree is geen rondkoers mee maar werd een ingekorte versie.

Nieuw gegeven is een echte show-KP. Op de openingsproef KP De Hees kunnen de banden meteen goed opgewarmd worden en zal het publiek vermaakt worden met meerdere passages van de deelnemers. In de stad Bree zal de Sezoensrally niet onopgemerkt voorbij gaan want in iedere ronde passeren de wagens terug over het gezellige Vrijthof.

Tickets

Bestel hier uw tickets voor de Sezoensrally 2015.
Tickets beschikbaar vanaf 30 maart 2015.
BELANGRIJK: Uw E-ticket / Mobiel Ticket dient ingeruild te worden voor een dagticket in het rally centrum op het kerkplein te Bocholt.

Spectatorticket: 20€
KP-ticket:10€
Rallyguide: 5€

Op de dag zelf kan je terecht op onderstaande locaties voor uw tickets en de Official Rally Guide.

Rally Centrum
Kerkplein
3950 Bocholt

Q8 Renault Deckers
Fabriekstraat 115
3950 Kaulille

resultaten

Tijden beschikbaar vanaf zaterdag 16 mei 2015.

HOOFDSPONSORS
CO-SPONSORS

VZW RACING TEAM MOUSTACHE
Schoolstraat 3B
B-3950 BOCHOLT
info@sezoensrally.be

HOME TOESCHOUWERS DEELNEMERS MEDIA INFO
© VZW Racing Team Moustache