VIP-PAKKET

Dit jaar pakt Racing Team Moustache uit met een unieke rally-ervaring! Als VIP kan jij de Sezoensrally op een onvergetelijke manier meemaken. Je krijgt op 21 mei een mix voorgeschoteld van heerlijke versnaperingen, bubbels, rally, spektakel en een afsluitende, gastronomische buffet! De prijs voor dit alles bedraagt 150 € All-in/PP.

Voor meer info: raf@sezoensrally.be

Timing - Parcours

Met de 40ste editie pakt de Sezoensrally uit met een compleet nieuwe klassementsproef, genaamd KP Steenberg. Het concept van drie keer vijf KP's blijft behouden. KP De Hees, de showproef die vorig jaar voor de eerste keer op het programma stond, is in 2016 opnieuw de openings-KP voor het BRC. Daarna gaat het meteen richting KP Goolder en via de tankzone in Kaulille naar de andere klassieker KP Veldhoven. Na drie KP's keren de deelnemers via de regroup terug naar de gezellige service in Bocholt centrum. Daarna gaat het richting Bree voor de nieuwe KP Steenberg, gevolgd door de passage op het Vrijthof in Bree en KP Gerdingen, die iets langer is dan vorig jaar. Het BRC doet dit drie keer, goed voor in totaal 15 KP's.

De Criterium-rijders openen hun wedstrijd met de nieuwe KP Steenberg en rijden KP 4 tot en met KP 13. De deelnemers aan de 2de Sezoens regularity - dit jaar opgewaardeerd tot een échte regularity met meerdere secondencontroles per KP - sluiten vanaf KP 1 aan achter het BRC en vanaf KP 4 achter het Criterium: zij rijden in totaal 13 KP's of RT's. De uitgebreide timing kan u hier downloaden.

Tickets

Tickets zijn beschikbaar.
BELANGRIJK: Uw E-ticket / Mobiel Ticket dient ingeruild te worden voor een dagticket in het rally centrum op het kerkplein te Bocholt.
Spectatorticket: 20€
KP-ticket:10€
Rallyguide: 5€
Op de dag zelf kan je terecht op onderstaande locaties voor uw tickets en de Official Rally Guide.
Kinderen tot 12 jaar gratis.

Rally Centrum
Kerkplein
3950 Bocholt

Q8 Renault Deckers
Fabriekstraat 115
3950 Kaulille
Bruno Service Station Bocholt
Kaulillerweg 161
3950 Bocholt

resultaten

Tijden beschikbaar vanaf zaterdag 21 mei 2016.

KAMPIOENSCHAPPEN:
IN SAMENWERKING MET:
HOOFDSPONSORS:
CO-SPONSORS:
http://www.AUTOdoc.be